s

Algemene voorwaarden - Gratissmsen.nl

Gratissmsen.nl is een onderdeel van Online Activity B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland onder nummer 52563111.

Algemeen

Wij proberen zo goed mogelijk zorg te dragen voor de privacy van de bezoekers, leden, adverteerders en alle andere vormen van bezoekers. Uiteraard geldt dit voor alle informatie, contactgegevens, profielen en de verstuurde sms berichten.

Lidmaatschap

Lid worden van Gratissmsen.nl is gratis. Per huishouden of IP Adres is het toegestaan om over 1 account te beschikken.

Om lid te worden dien je 16 jaar of ouder te zijn, is dit niet het geval dan kan Gratissmsen.nl ten alle tijden besluiten het account te blokkeren.

Wanneer je geregistreerd bent ga je akkoord met het feit dat je persoonlijke gegevens door alle bezoekers en zoekmachines zijn te raadplegen. Wij kunnen dan ook geen invloed uitoefenen wat deze bezoekers met de profielinformatie doen.

Het versturen van sms berichten

Onze dienst is duidelijk: het versturen van sms berichten. Wij proberen dan ook zo goed mogelijk zorg te dragen voor het afleveren van al deze berichten. Omdat Gratissmsen.nl afhankelijk is van diverse partijen (zoals de telecomaanbieder van de ontvangende partij) kunnen wij niet garanderen dat de sms berichten ten alle tijden worden aangeleverd. Gratissmsen.nl geeft dan ook geen garanties betreft het afleveren van de sms berichten.

Wijzigingen in de voorwaarden

Gratissmsen.nl behoudt zich ten alle tijden het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze algemene voorwaarden. Het is dan ook verstandig deze voorwaarden bij elk bezoek aan de website te controleren.

Diverse bepalingen

Bij tegenvallende resultaten behoudt Gratissmsen.nl zich op aller tijden het recht toe te stoppen met de dienst. De beschikbare credits voor de leden komen dan ook te vervallen, hier kan dan ook geen aanspraak op worden gemaakt.

Contact

Op het moment dat je vragen of opmerkingen hebt kun je de antwoorden wellicht op de pagina van de veelgestelde vragen vinden. Je kunt ook direct contact opnemen met de redactie van Gratissmsen.nl. Dit kan via dit contactformulier.